Folkets Hus hjemmesider har dukket opp i helt ny drakt!

Vi må innse at vi lever i 2018 og at tidene endrer seg. Vi må derfor tenke litt annerledes enn det vi er vant til.

Vi kan vel alle være enige om at vår gamle nettside trengte litt oppussing. Av flere grunner så har vi heller ikke vært flinke til å oppdatere den gamle siden og den lå der nærmest og støvet bort.

Vi må innse at vi lever i 2018 og at tidene endrer seg. Vi må derfor tenke litt annerledes enn det vi er vant til og derfor har vi bestemt oss for at vi må pusse opp hjemmesiden samt faktisk ta den i bruk flittig.

Vi er er også på Facebook

Vi har jo en egen Facebook side som vi jo bruker flittig og det kommer vi til å fortsette med i fremtiden. men vi trenger også et sted for å markedsføre det vi faktisk lever av, og det er utleie av huset.

Det koster mye penger å drifte et så stort hus og vi har kanskje ikke vert flinke nok til å markedsføre den biten utad. Det vil si at vi har markedsført oss, men kanskje i feil medier. Denne gangen skal vi satse mer på Facebook og Google for å bli synlige der.

Hva er nytt?

Den gamle siden ble slettet og informasjon som lå der i form av tekst ble kopiert ut. Mesteparten av innholdet er satt inn på den nye siden. Den nye siden er ny fra topp til tå for å si det enkelt. 

Vi har først og fremst lagt vekt på og tydeliggjøre utleie av huset. Vi har derfor lagt til informasjon om dette på fremsiden samt laget et mer tydelig profil rundt dette. Nytt booking skjema er også satt opp, slik at det blir enklere og holde styr på dette for oss som mottar informasjonen.

Det er mange faste arrangement på Folkets Hus som kanskje ikke alle vet om. Nå er det publisert informasjon om dette på en egen side.

Vi kommer fra nå av til å publisere alt som skjer på huset på den nye siden. Som tidligere nevnt så lever vi nå snart i 2019 og vi har innsett at det er på høy tid og ta i bruk litt mer moderne midler. 

Vi kommer også til å bruke midler til å markedsføre utleie av huset samt arrangementer som skjer på huset. Dette har vi også gjort tidligere, men denne gangen skal vi bruke mer effektive kanaler for dette. 

Vi trenger din hjelp

Kjenner du noen som skal ha et selskap eller av andre grunner vil leie lokaler så setter vi stor pris på ditt engasjement ved å dele siden på facebook samt opplyse om at Folkets Hus i Torsnes leies ut.

Mange er ikke klar over at Folkets Hus er et hus med mange muligheter. Vi har et flott kjøkken hvor en hvilken som helst kokk kan føle seg hjemme. Vi har mulighet til å leie ut huset til konferanser og vi har så klart gratis Wifi for alle som leier huset, i tillegg til prosjektor etc.

Vi håper den nye siden faller i smak og vi lover og holde dere oppdatert med alt som skjer på Folkets Hus i Torsnes fra nå av.

Velkommen skal dere være!