Folkets Hus Torsnes Venner

Folkets hus Torsnes er bygdas storstue.

Huset er eid av Torsnes Arbeiderpartilag, men drives av et eget Husstyre. Huset benyttes til alt fra bryllup, konfirmasjoner, jubileum, åpne og lukkede fester.

På hverdagene blir det benyttet av blant annet Torsnes Arbeiderpartilag, Torsnes Bridgeklubb, Torsnes Pensjonistforening, Bygdekvinnelaget, Strikkekafe, ungdomsklubben Drop-In, Lan med dataspilling i høst og vinterferien, Mandagskafe som er åpen kafe for alle annenhver mandag på formiddagen. 

Juletrefester og mange andre tilstelninger i løpet av året. Ariadne kroppsterapi har åpent hver mandag på styrerommet hvor man kan få utført profesjonell kroppsmassasje.

Det koster mye å drifte et slikt hus,hovedinntekten er leieinntekter, men vi hadde aldri fått regnskapet til å gå opp, om det ikke hadde vært for en utrolig dugnadsinnsats fra våre støttespillere. Vi har loppemarked, loddsalg og basar hvert år.

Vi har også en støttegruppe som heter «Folkets Hus Torsnes Venner» medlemskapet koster Kr 150.- i året. Slike ekstra inntekter gjør at vi har muligheter til å gi noe tilbake til bygda.

Kan du tenke deg et slikt medlemskap kan du benytte dette kontonummeret  1105.28.64951 OBS VELDIG VIKTIG AT DERE HUSKER Å PÅFØRE NAVN OG ADRESSE om du betaler med nettbank.

Er du interessert i å få vite mer om noen av aktivitetene som foregår på huset, eller vil du bli medlem i en av foreningene eller vår dugnadsgjeng.

Ta kontakt med husstyrets leder Per-ReidarMagnussen mobil 911 04 837