Nå har vi landet etter vår store helaften med Lars Monsen. I overkant av 200 personer hadde møtt opp til denne festkvelden på Folkets Hus Torsnes.

Lars Monsen loset oss gjennom sine turer i skog og mark, i Norge og Alaska. Det var spennende historier om møte med ulv og bjørn. 

Østfoldkokken Arild Karlsen stod for festmåltidet, en tre retters meny som bestod av Laksepate med urtedressing til forrett.

Helaften med Lars Monsen på Folkets Hus Torsnes ble en suksess!
Dessertutvalget var enormt.

Som hovedrett ble følgende servert; Helstekt entrecote og marinert svinenakke med saus. Rotgrønnsaker med honning fra Torsnes og rosenkål  med bacon.

Festmåltidet ble avsluttet med et fyrverkeri av ulike desserter. For å nevne noen, blant annet marsipankake og bløtkake fra lokale leverandører, karamellpudding, pannacotta og friske bær og mye mye mer.

Helaften med Lars Monsen på Folkets Hus Torsnes ble en suksess!
Enda mere desserter

Etter maten ble det spilt opp til dans av en trubadur og mange benyttet dansegulvet. De siste gjestene gikk hjem Kl. 01.30 og det var nok mange som var glade for å kunne stille klokka en time tilbake den kvelden.

En stor takk til Lars Monsen, våre sponsorer og ikke minst våre gjester som bidro til en fantastisk kveld på Folkets Hus Torsnes.