Lars Monsen holder foredrag på Folkets Hus

Nå nærmer det seg vår store helaften på Folket Hus Torsnes. Lørdag 27 oktober arrangerer vi Helaften med Norges mest kjente eventyrer.

Nå nærmer det seg vår store helaften på Folket Hus Torsnes. Lørdag 27 oktober arrangerer vi Helaften med Norges mest kjente eventyrer; Villmarks- og ekspedisjonsfarer Lars Monsen.

Ca. 200 billetter ble raskt revet bort og det står folk på venteliste, dessverre har vi ikke stort nok lokale til alle som ville komme, men det er kjempehyggelig at vår helaften ble så populær.

Lars Monsen vil lede oss gjennom sine reiser på vår storskjerm. Lars Monsen er en svært populær foredragsholder som er kjent for å trollbinde sitt publikum og inspirere til å legge ut på små og store eventyr!

Han har møtt flere enn 250 bjørner og 70 ulver. Han har gått Norge og Alaska på langs, krysset Canada og levd et år på Nordkalotten. Lars Monsen er en av Norges mest kjente eventyrere. Han har tilbrakt mer enn 4000 netter i sovepose, over halvparten av dem om vinteren. Dette blir årets festaften i Torsnes.

Østfoldkokken Arild Karlsen serverer en skikkelig festmiddag denne kvelden. Vi legger ut menyen her så de som skal dit, kan forberede seg på et festmåltid.